MORINGA Premium

13.25 z DDV

Prehransko dopolnilo Moringa Premium, 140g

RTV SLO 1: govori magister farmacije, dr. Matjaž Ravnikar

Količina
Kategorije: , ,
  • 100% naravno
  • Brez dodanega sladkorja
  • Brez glutena
  • Brez laktoze
  • Vegansko

Moringa (Moringa oleifera) je vrsta drevesa, ki izvira z vznožja Himalaje v Indiji in slovi kot najbolj hranilna rastlina na svetu, saj vsebuje kar 20 aminokislin, 46 antioksidantov, 36 protivnetnih sestavin in več kot 90 hranil.

Listi moringe vsebujejo 25-krat več železa kot špinača, 50-krat več vitamina B3 kot oreščki, 9-krat več beljakovin kot jogurt, 17-krat več kalcija kot kravje mleko, 36-krat več magnezija kot jajca, 10-krat več vitamina A kot korenček in 7-krat več vitamina C kot pomaranče.

Listi moringe so močan antioksidant in bogat vir beljakovin, vitaminov, mineralov, nenasičenih omega  maščobnih kislin, aminokislin, flavonoidov in fitoestrogenov.

Moringo zaradi njenih neverjetnih lastnosti v državah v razvoju uporabljajo v boju proti podhranjenosti, zaradi česar so jo poimenovali tudi “drevo upanja”.

Ker nima stranskih učinkov, se uživanje moringe priporoča tudi doječim materam.

Prehransko dopolnilo Moringa Premium znamke Natural Earth vsebuje samo v prah zmlete liste dreves, ki jih gojijo ob vznožju Himalaje. Izdelek ne vsebuje dodatkov, ki jih običajno najdemo v kapsulah in tabletah, zaradi česar je njegov učinek večji, nakup pa posledično bolj ekonomičen.

 


PREHRANSKO DOPOLNILO MORINGA PREMIUM

Sestavine: V prah zmleti listi drevesa moringa oleifera brez dodatkov.

Poreklo: Indija.

Priporočena dnevna količina in uporaba: 2-3 čajni žličke (5g) moringe zmešajte s tekočino po lastni izbiri.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

 

Moringa
 

Teža 190 g

VRH

Vrelec moške mladostiPrehransko dopolnilo Catuaba Premium v prahu

Želite svojemu nočnemu življenju povrniti MLADOSTNO ENERGIJO? Pri nakupu Catuabe Premium vam ponujamo 20% popust. Pri nakupu vpišite kodo AFRODIZIAK20.

Želim!