Back to Trgovina

Camu Camu

14.90 z DDV

Majhen divji sadež, ki ima največjo vsebnost vitamina C na svetu.
Pakiranje 100g

Kategorija:

Opis

Camu camu (Mycaria dubia), majhen sadež iz amazonskega deževnega gozda v Peruju, vsebuje kar 20 odstotkov vitamina C, kar je več kot katerakoli druga človeku poznana rastlina. (Za primerjavo: limona ga vsebuje tridesetkrat manj.)

Vitamin C krepi imunski sistem, prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, ščiti celice pred oksidativnim stresom, prispeva k izdelovanju kolagena in izboljšuje absorpcijo železa.

Camu camu pa ne odlikujejo samo visoke vrednosti vitamina C, temveč je ta sadež izjemno bogat še z drugimi antioksidanti, aminokislinami, bioflavonoidi ter raličnimi vitamini in minerali, zato je odličen vir hranilnih snovi, ki so pomembne za človeški organizem.

Camu camu znamke Natural Earth vsebuje izključno v divjini nabrane, naravno posušene in v prah zmlete sadeže camu camu. Ti rastejo v težko dostopnih poplavnih območjih perujskega deževnega pragozda in v nasprotju z umetno gojenimi sadeži ohranijo količine in razmerja naravnih snovi


PREHRANSKO DOPOLNILO CAMU CAMU

Sestavine: V divjini nabrani in naravno sušeni sadeži camu camu v prahu brez dodatkov.

Poreklo: Peru.

Priporočena dnevna količina: Pol čajne žličke (1g) camu camu v prahu zmešajte s tekočino po lastni izbiri.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.