Maca Premium

18.20 z DDV

Količina
  • 100% naravno
  • Brez dodanega sladkorja
  • Brez glutena
  • Brez laktoze
  • Vegansko

Maca (Lepidium meyenii) je edina užitna rastlina na svetu, ki uspeva na nadmorski višini preko 4.400 metrov. Tam je izpostavljena ekstremnim vremenskim pogojem, po zaslugi katerih se loči od vseh drugih zdravilnih rastlin tako po raznolikosti kot intenzivnosti delovanja.

Maca je zaradi svojih sestavin odličen vir fizične in psihične energije. Povečuje vitalnost in plodnost ter željo po spolnosti. Priporoča se za lajšanje težav v menopavzi in je idealen prehranski dodatek za vse, ki so psihično in fizično obremenjeni.

Maca vsebuje kar 55 aktivnih sestavin. Je izvrsten vir aminokislin in nenasičenih maščob. Vsebuje pa tudi kalcij, selen, cink, natrij, železo, kalij, magnezij, silicij, jod, fosfor, mangan, baker, vitamine (B1, B2, B6, B12, C, E, D3), saponine, sterole, tanine in alkaloide.


Zakaj je pomembno, od kod maca izvira?

Maca Premium proizvajalca Inkanatura vsebuje posušen in zmlet koren mace, pri čemer ostanejo količine in razmerja hranilnih snovi enaka tistim v naravi. Gojena je z metodo kolobarjenja na planoti Junin, od koder ta rastlina tudi izvira, zaradi izčrpanosti zemlje pa jo posejejo samo vsako peto leto.

Maca Premium je edina maca na slovenskem tržišču, ki je v celoti pridelana in predelana v končni izdelek na planoti Junin v perujskih Andih!

Maca Premium ne vsebuje rastlinskih hormonov, poživil ali kakršnihkoli drugih dodatkov. Ne vsebuje glutena in sladkorja. Neželeni učinki niso poznani. Lahko jo uživamo sočasno z zdravili in drugimi prehranskimi dopolnili.


Maco istega proizvajalca lahko uživate tudi v obliki kapsul.

Če bi kakovostno perujsko raje uživali v obliki kapsul, vam svetujemo, da poizkusite kapsule Maca Vitae perujskega proizvajalca Inkanatura.

Te vsebujejo enako maco kot prehransko dopolnilo Maca Premium, so brez kakršnihkoli dodatkov in primerne tudi za vegetarijance, izbirate pa lahko med dvema količinama – MACA VITAE 360 kapsul in MACA VITAE 90 kapsul.


PREHRANSKO DOPOLNILO MACA PREMIUM

Sestavine: 100% biološka maca v prahu. EKO certifikat

Poreklo: Peru.

Priporočena dnevna količina in uporaba: Prvih nekaj dni ena čajna žlička (2,5 g) dnevno, nato pa ena čajna žlička dvakrat dnevno (5 g). Dobro premešajte s tekočino po lastni izbiri.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Maca Premium

Teža285 g