MACA VITAE 90 kapsul

15.90 z DDV

Količina
  • 100% naravno
  • Brez dodanega sladkorja
  • Brez glutena
  • Brez laktoze
  • Vegansko

Maca (Lepidium meyenii) je edina užitna rastlina na svetu, ki uspeva na nadmorski višini preko 4.400 metrov. Tam je izpostavljena ekstremnim vremenskim pogojem, po zaslugi katerih se loči od vseh drugih zdravilnih rastlin tako po raznolikosti kot intenzivnosti delovanja.

Maca je zaradi svojih sestavin odličen vir fizične in psihične energije. Povečuje vitalnost in plodnost ter željo po spolnosti. Priporoča se za lajšanje težav v menopavzi in je idealen prehranski dodatek za vse, ki so psihično in fizično obremenjeni.

Maca vsebuje kar 55 aktivnih sestavin. Je izvrsten vir aminokislin in nenasičenih maščob, vsebuje pa tudi kalcij, selen, cink, natrij, železo, kalij, magnezij, silicij, jod, fosfor, mangan, baker, vitamine (B1, B2, B6, B12, C, E, D3), saponine, sterole, tanine in alkaloide.

Kapsule Maca Vitae vsebujejo posušen in zmlet koren mace, pri čemer ostanejo količine in razmerja hranilnih snovi enaka tistim v naravi. Gojena je z metodo kolobarjenja na planoti Junin, od koder ta rastlina tudi izvira, zaradi izčrpanosti zemlje pa jo posejejo samo vsako peto leto.

Kapsule ne vsebujejo rastlinskih hormonov, poživil ali kakršnihkoli drugih dodatkov. Ne vsebujejo glutena in sladkorja ter so primerne tudi za vegetarijance. Neželeni učinki niso poznani. Lahko jih uživamo sočasno z zdravili in drugimi prehranskimi dopolnili.


PREHRANSKO DOPOLNILO MACA VITAE 90 KAPSUL

Sestavine: 100% maca v prahu in kapsule rastlinskega izvora.

Poreklo: Peru.

Priporočena dnevna količina in uporaba: 3-6 kapsul zaužijte s tekočino po lastni izbiri. Kapsule je priporočljivo zaužiti pred obrokom.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Maca Vitae

 

Teža80 g