Komentarji so izklopljeni za Veliko predavanje – Premirje z virusi, bakterijami in kandido

Norma prireja v Mariboru in v Ljubljani veliko predavanje o boju z virusi in bakterijami na naravni način. Predavali bodo strokovnjaki s treh različnih področij. Več o brezplačnem predavanju sledi na koncu nasveta, mi pa sedaj za uvod v predavanje poglejmo v svet mikroorganizmov ter z njimi povezane naše morebitne težave.

Predavali bodo:

  • Dr. Andrej Gregori,  doktor biotehnologije s podjetja MycoMedica d.o.o., ki se ukvarja z raziskovanjem in gojenjem zdravilnih gob. (V Ljubljani bo namesto dr. Andreja Gregorija predavala gospa Herta Kosmina, strokovna sodelavka in solastnica podjetja Biovis d.o.o., ki je izvajalec bioresonančnih pregledov v Normi).
  • Dora Poglej Valder  univ.dipl.ing.kem.teh, strokovnjakinja na področju detoksikacije s pomočjo uporabe naravnih mineralov (zeolit).
  • Iztok Černe,  poznavalec učinkovin zdravilnih rastlin iz podjetja Eternis.

Brezplačno predavanje v Mariboru:
V torek, 13. oktobra, od 17.00 do približno 19.30 v Koloseju Maribor (dvorana 4). Obvezna prijava na 02 320 40 22 ali norma@norma.si.
Brezplačno predavanje v Ljubljani:
V torek, 20. oktobra, od 17.00 do približno 19.30 v kavarni Stanič zraven Norme v Ljubljani. Obvezna prijava na 0590/45 500 ali norma-lj@norma.si.
Prisrčno vabljeni!

Več na … http://www.norma.si/nasveti/premirje-z-virusi-bakterijami-in-kandido

VRH