Komentarji so izklopljeni za Prehranska dopolnila za lepo kožo in lase ter mladostnejši videz

predavanje-izvir-zdravja-2014-Stran

Predavatelj: g. Iztok Černe

Kdaj:  Sreda 20.05.2015 ob 17.00 uri v Maxi klubskem salonu.

Naslov:  Prehranska dopolnila za lepo kožo in lase ter mladostnejši videz

Za lep videz kože moramo telesu zagotoviti nujno pomembne sestavine. Kaj potrebuje naše telo, da lahko naša koža zasije v vsej svoji naravni lepoti in zdravju?
Za naše zdravje je nujno potrebna prehrana, bogata z esencialnimi maščobnimi kislinami, ki jih telo potrebuje, vendar pa jih samo ne more proizvajati.

Antioksidanti proti staranju Ker govorimo o negi kože od znotraj navzven moramo antioksidante pridobiti s pravilno prehrano in tako telesu zagotoviti nujno potrebne sestavine za lep videz kože in dobro počutje. Antioksidanti slovijo po tem, da preprečujejo nastanek prostih radikalov in tako upočasnjujejo nastajanje poškodb in s tem staranje kože.
Med drugimi izdelki bomo omenili:
He show wu – Ime rastline v kitajščini pomeni “črnolasi gospod He”, kar ponazarja njeno najslovitejšo lastnost. Spodbuja ponovno rast las in jim vrača njihovo naravno barvo.
MSM (metil-sulfonil metan) je naravna organska žveplova spojina, ki je gradnik vezivnih tkiv, kit in mišic ter ga imenujemo tudi mineral lepote.
Maqui jagode – sadež iz Patagonije z največjo vsebnostjo antioksidantov.

Vljudno vabljeni.

Veselimo se srečanja z vami

Navodila za pot: https://goo.gl/maps/Nnzqn

ETERNIS Vesna Černe s.p.
REBOLJEVA ULICA 11
1000 Ljubljana

Telefon: +386 40 25 00 25
Spletna trgovina: www.izvir-zdravja.si

.

VRH

Vrelec moške mladostiPrehransko dopolnilo Catuaba Premium v prahu

Želite svojemu nočnemu življenju povrniti MLADOSTNO ENERGIJO? Pri nakupu Catuabe Premium vam ponujamo 20% popust. Pri nakupu vpišite kodo AFRODIZIAK20.

Želim!