spirulina-720x300

Spirulina (Arthrospira platensis) je enocelična alga, ki uspeva  v sladki in morski vodi. Ker je zelo občutljiva na onesnaženja, kakršna so tudi v morski vodi, se v njej lahko nabirajo težke kovine in druge strupene snovi. Zato spirulina v prehranskem dopolnilu Spirulina Premium raste v strogo kontrolirani sladki vodi, ki ustreza vsem najzahtevnejšim ekološkim standardom. Raste v visoko alkalni vodi (Ph 10-12), kar spirulini najbolj ustreza ter ji zagotavlja največjo vsebnost za človeški organizem pomembnih hranil.USDA2

Spirulina je idealna beljakovina ker vsebuje vse aminokisline. Je  najbolj hranljiv, kakovosten in koncentriran izvor polnovredne hrane. Izreden spirulinin prehranski profil jo uvršča v sam vrh prehranskih dopolnil za ljudi vseh starosti in življenskih slogov.

Ekološka Spirulina Premium je predelana v prah in prečiščena s posebnim patentiranim postopkom čiščenja s kriogenskim ozonom pri  čimer  se odstranijo vsi  ostanki nečistoč obenem pa vsebnost vseh pomebnih  hranil ostaja nespremenjena. 100 gramov spiruline vsebuje več kot 67g visoko kakovostnih beljakovin.

Ekološka Spirulina Premium v prahu je brez kakršnih koli dodatkov in zato najboljši približek spirulini v naravnem okolju. Je tudi cenovno ugodnejša v primerjavi z drugimi oblikami izdelkov  kot so kapsule ali tablete.

Prehransko dopolnilo Spirulina Premium

Sestavine: 100% ekološka spirulina sladkovodnega izvora.

Poreklo: Jugovzhodna Azija

Država predelave: Nemčija

Priporočena dnevna količina in uporaba: 2-3 čajne žličke (5g) zmešajte s tekočino po lastnem okusu ali potresite po hrani.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.