shisandra

Šisandra (Shisandra chinensis), znana tudi kot wu wei zi (sadež petih okusov), je ena od najpomembnejših kitajskih rastlin.

V domovini jo uživajo že tisočletja, tisto, po čemer se ta cenjen adaptogen loči od vseh drugih rastlin, pa so edinstvene snovi šisandrini.

EU-LOGO-2

USDA2

Ko jo boste poskusili, boste spoznali, da njen plod v sebi resnično združuje vseh pet okusovsladkogrenkokislopekoče in slano.

Hkrati naj bi se v njej mešalo vseh pet osnovnih elementovogenjvodazemljales in kovina.

Šisandra vzdržuje zdrava jetra, pomaga ohranjati zdravje zgornjih dihalnih poti, zaradi svojih adaptogenih lastnosti pa lahko pomaga našemu telesu prilagoditi se na stres.

Schisandra Premium znamke Natural Earth vsebuje prah ekološko pridelane šisandre, naravno zgoščene v razmerju 5:1, zaradi česar ta učinkuje bolje od navadne šisandre.

Prehransko dopolnilo Šisandra Premium

Sestavine: Naravno zgoščena in ekološko pridelana šisandra v razmerju 5:1

Poreklo: Kitajska

Priporočena dnevna količina in uporaba: 1 čajno žličko (2g) zmešajte s tekočino po lastnem okusu. Grenak okus lahko omilite z medom ali kakšnim drugim sladilom.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.