maca-vitae

Maca kapsule vsebujejo maco, ki je edina užitna rastlina na svetu, ki uspeva na nadmorski višini preko 4.400 metrov. Tam je izpostavljena ekstremnim vremenskim pogojem, ki določajo raznolikost in intenzivnost njenega delovanja, s katerimi se maca loči od drugih zdravilnih rastlin.

EU-LOGO-2

USDA2

Maca kapsule vsebujejo posušen in zmlet koren mace, pri čemer ostanejo količine in razmerja hranilnih snovi enaka, kot jih je ustvarila narava.
Maca je gojena je na planoti Junin, kjer je njen izvor, z metodo kolobarjenja. Zaradi izčrpanosti zemlje maco posejejo samo vsako peto leto. Maca kapsule vsebuje maco, ki ima kar 55 aktivnih sestavin.

Maca kapsule so idealen prehranski dodatek za vse, ki so psihično in fizično obremenjeni in prehranske dodatke raje jemljejo v kapsulah, kot v prahu.

Prehransko dopolnilo Maca Vitae

Sestavine: 100% biološka maca v prahu in kapsule rastlinskega izvora.

Poreklo: Peru

Priporočena dnevna količina in uporaba: 3-6 kapsul popijte s tekočino po lastnem okusu, priporočljivo zaužiti pred obrokom.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.