gaurana

Guarana Premium znamke Natural Earth vsebuje prah ekološko nabranih črnih semen plodov rastline gvarana iz porečja Amazonke.

Ti med južnoameriškimi staroselci že od nekdaj veljajo za vsesplošno uporabne, najpogosteje pa jih uživajo za vzdrževanje energije ob celodnevnih fizičnih naporih.

EU-LOGO-2

USDA2

V zahodnem svetu je guarana vzbudila pozornost šele, ko so v njej odkrili edinstveno snov – guaranin. Ta je po učinkih podoben kofeinu, vendar se zaradi pristnih naravnih vlaknin in taninov veliko počasneje absorbira v krvni obtok. Njegovo delovanje je posledično dolgotrajnejše in enakomernejše, naše občutenje pa prijetnejše.

Guarana Premium pomaga vzdrževati psihično in fizično vitalnostPovečuje nivo energije in zmanjšuje utrujenost, kar je še posebej koristno pri športnih aktivnostih.

Ugodno vpliva na prebavo, zmanjšuje občutek lakote in sodeluje pri raztapljanju odvečnih maščob, posledično pa nam pomaga pri izgubi odvečnih kilogramov in vzdrževanju primerne telesne teže.

Prehransko dopolnilo Guarana Premium

Sestavine: Ekološko pridelana, posušena in v prah zmleta guarana brez dodatkov.

Poreklo: Brazilija

Priporočena dnevna količina in uporaba: 1 čajno žličko (2g) zmešajte s tekočino po lastnem okusu. Grenak okus lahko omilite z medom ali kakšnim drugim sladilom.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.