Šisandra Premium

13.52 z DDV

Schisandra Premium 100g

Količina
  • Brez arom in konzervansov
  • Brez dodanega sladkorja
  • Brez glutena
  • Brez laktoze
  • Vegansko

Šisandra (Shisandra chinensis), znana tudi kot wu wei zi (sadež petih okusov), je ena od najpomembnejših kitajskih rastlin.

V domovini jo uživajo že tisočletja, tisto, po čemer se ta cenjen adaptogen loči od vseh drugih rastlin, pa so njene edinstvene snovi šisandrini.

Šisandrin plod v sebi resnično združuje vseh pet okusov – sladko, grenko, kislo, pekoče in slano –, hkrati pa naj bi se v njej mešalo vseh pet osnovnih elementov: ogenj, voda, zemlja, les in kovina.

Šisandra vzdržuje zdrava jetra, pomaga ohranjati zdravje zgornjih dihalnih poti, zaradi svojih adaptogenih lastnosti pa lahko pomaga našemu telesu prilagoditi se na stres.

Schisandra Premium znamke Natural Earth vsebuje v prah zmlete plodove ekološko pridelane šisandre. Ta je naravno zgoščena v razmerju 5:1, zaradi česar učinkuje bolje od navadne šisandre

Schisandra v prahu znamke Natural Earth


PREHRANSKO DOPOLNILO ŠISANDRA PREMIUM

Sestavine: Ekološko pridelana šisandra, naravno zgoščena v razmerju 5:1.

Poreklo: Kitajska.

Priporočena dnevna količina in uporaba: Eno čajno žličko (2g) šisandre v prahu zmešajte s tekočino po lastni izbiri. Grenak okus lahko omilite z medom ali kakšnim drugim sladilom.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

 

 

VRH