- 20%

Catuaba

13.40 10.70 z DDV

Catuaba Premium iz deževnega gozda severne Brazilije

Količina
Kategorije: , ,
  • 100% naravno
  • Brez dodanega sladkorja
  • Brez glutena
  • Brez laktoze
  • Vegansko

Catuaba (Trichilia catigua) je do 8 metrov visoko drevo, ki raste v deževnem gozdu severne Brazilije in iz mnogobarvnih cvetov rodi majhne rdeče sadeže. Zdravilne učinkovine te rastline pa se ne nahajajo v njenih sadežih, ampak v njenem lubju.

Njene izredne učinke so prvi odkrili staroselci iz plemena Tupi, izraz catuaba pa v jeziku teh avtohtonih prebivalcev Amazonije pomeni hrana, ki daje življenjsko energijo.

Catuaba Premium znamke Natural Earth vsebuje izključno je v prah zmleto lubje dreves Trichilia catigua A. Juss iz brazilske države Parana, od koder ta rastlina tudi izvira. Samo ta vrsta catuabe zagotavlja učinke, zaradi katerih je postala svetovno znana!


Vabljeni k branju poljudnih in znanstvenih člankov o catuabi:


Catuaba Premium v prahu znamke Natural Earth


PREHRANSKO DOPOLNILO CATUABA PREMIUM

Sestavine: 100% naravna divja catuaba v prahu.

Poreklo: Brazilija.

Priporočena dnevna količina in uporaba: 1-2 čajni žlički (3g) catuabe v prahu zmešajte s tekočino po lastni izbiri. Lahko jo tudi prevrete v vodi in popijete kot čaj, njen okus pa izboljšate z dodatkom sladila ali medu.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

 

 

VRH

Vrelec moške mladostiPrehransko dopolnilo Catuaba Premium v prahu

Želite svojemu nočnemu življenju povrniti MLADOSTNO ENERGIJO? Pri nakupu Catuabe Premium vam ponujamo 20% popust. Pri nakupu vpišite kodo AFRODIZIAK20.

Želim!