Komentarji so izklopljeni za Maximarket – predavanje Naslov: Okužbe 17.06.2015

Predavatelj: g. Iztok Černe

Kdaj:  Sreda 17.06.2015 ob 17.00 uri v Maxi klubskem salonu.

Naslov:  Okužbe (virusi, bakterije, kandida, glivice, vnetja, paraziti…)

Povzročitelji bolezni so poleg bakterij (bakterijska okužba) lahko tudi virusi (virusna okužba) in tudi glive (glivna okužba). Tudi za te okužbe so v nekaterih primerih na voljo učinkovita prehranska dopolnila.. Glive povzročajo različna vnetja, najpogosteje na koži, pri ljudeh s šibkejšim obrambnim sistemom pa tudi drugod po telesu.

Naši sovražniki paraziti, plesni, bakterije, virusi razne glive kot so kandida se ekstremno hitro razmnožujejo. Imunski sistem človeka je preobremenjen..

Paraziti – čedalje več ljudi ima težave s paraziti, pa se tega niti ne zaveda, zato se moramo resno lotiti težave, ki lahko slabo vplivajo na zdravstveno stanje.

Kandida – prekletstvo sodobnega načina življenja. Nepravilna prehrana v kateri je preveč sladkorja, stres, kronična zastrupljenost telesa, premalo gibanja omogoča, da se kandida nekontrolirano razmnoži s tem namreč porušimo marsikatero ravnovesje, posledica pa so številne neprijetne, lahko tudi nevarne zdravstvene težave, tako fizične kot psihične narave.

Vljudno vabljeni.

Veselimo se srečanja z vami

Navodila za pot: https://goo.gl/maps/Nnzqn

ETERNIS Vesna Černe s.p.
REBOLJEVA ULICA 11
1000 Ljubljana

Telefon: +386 40 25 00 25
Spletna trgovina: www.izvir-zdravja.si

Prehranska-dopolnila_JUNIJ_80x200-1.

VRH