Komentarji so izklopljeni za Maximarket – predavanje 16.12.2015

predavanje-izvir-zdravja-2014-Stran

Predavatelj: Iztok Černe

Kdaj:  Sreda 16.12.2015 ob 17.00 uri v Maxi klubskem salonu.

Naslov:  Najboljše kar lahko narava ponudi ženskam pa tudi moškim

Šatavari je vrsta beluša, ki izvira iz Indije, kjer je že od nekdaj nepogrešljiv del tamkajšnje tradicionalne medicine. Njegovo ime v starodavnem indijskem jeziku, pomeni “sto korenin”, v prenesenem pomenu pa tudi “tista, ki poseduje sto mož”.

Šatavari predstavlja naravno in učinkovito alternativo za lajšanje ženskih težav, saj se v krajih, od koder izvira, že tisočletja uporablja kot pomlajevalni tonik za ženski reproduktivni sistem. Uživanje šatavarija pa ne koristi samo ženskam v mladih letih, ampak tudi tistim v srednjih in zrelih letih. Pomaga pri gladkem prehodu skozi naravne življenjske faze, vključno z menopavzo, ko raven estrogena pri ženskah upade

Čeprav se uživanje šatavarija zaradi njegovih visokih vsebnosti antioksidantov in imunostimulantov ter protidispepsijskih in antistresnih učinkov priporoča tudi moškim, je ta adaptogena rastlina znana predvsem po svojih fitoestrogenih lastnostih, kar pomeni, da šatavari še posebej koristi ženskam.

Bio prehransko dopolnilo Shatavari Premium vsebuje v divjini nabrane in v prah zmlete korenine šatavarija brez kakršnih koli dodatkov.

Vljudno vabljeni.

Veselimo se srečanja z vami
Vesna Mesojedec
Vodja prodaje

Navodila za pot: https://goo.gl/maps/Nnzqn

ETERNIS Vesna Černe s.p.
REBOLJEVA ULICA 11
1000 Ljubljana

Telefon: +386 40 25 00 25
Spletna trgovina: www.izvir-zdravja.si

VRH