maca_n

Maca je edina užitna rastlina na svetu, ki uspeva na nadmorski višini preko 4.400 metrov.
Tam je izpostavljena ekstremnim vremenskim pogojem, ki  določajo raznolikost in intenzivnost njenega delovanja, s katerimi se tudi loči od drugih zdravilnih rastlin.

Maca premium vsebuje posušen in zmlet koren mace, pri čemer ostanejo količine in razmerja hranilnih snovi v njej enaka, kot jih je ustvarila narava.
Gojena je na planoti Junin, kjer je njen izvor, z metodo kolobarjenja. Zaradi izčrpanosti zemlje jo na isto mesto posejejo le vsako peto leto. Maca vsebuje kar 55 aktivnih sestavin.

EU-LOGO-2

USDA2

Je idealen prehranski dodatek za vse, ki so psihično in fizično obremenjeni.

Maca Premium podjetja Inkanatura iz Peruja je edina maca na slovenskem tržišču v celoti pridelana in predelana v končni izdelek na planoti Junin v visokogorju perujskih Andov, od koder tudi izvira.
Maca je s svojimi sestavinami izvor fizične in psihične energije, povečuje vitalnost in plodnost ter stimulira seksualno željo.
Priporoča se pri lajšanju težav v menopavzi (EFSA).

Maca vsebuje aminokisline in nenasičene maščob, ter tudi kalcij, selen, cink, natrij, železo, kalij, magnezij, silicij, jod, fosfor, mangan, baker, številne vitamine vitamine: B1, B2, B6, B12, C, E, D3, saponine, sterole, tanine in alkaloide.
Maca Premium ne vsebuje rastlinskih hormonov, poživilnih snovi ali kakršnih koli dodatkov. Ne vsebuje glutena ali sladkorja.
Neželeni učinki niso poznani. Lahko jo uživamo sočasno z zdravili ali drugimi prehranskimi dopolnili.

Prehransko dopolnilo Maca Premium

Sestavine: 100% biološka maca v prahu

Poreklo: Peru

Priporočena dnevna količina in uporaba: Prvih nekaj dni 1 čajna žlička (2,5 g) dnevno, nato pa ena čajna žlička dvakrat dnevno (5 g). Dobro premešajte s tekočino po lastnem okusu.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.