Camu Camu

14.90 z DDV

Najboljša zaščita pred virusi je močan imunski sistem. Okrepite ga s sadežem camu camu, ki ima največjo vsebnost vitamina C na svetu. Posušen in v prah zmlet divje rastoči Camu camu vsebuje 20% vitamina C (20% PDV/RDA 2 grama). Vsebuje tudi antioksidante, minerale in druge vitamine. Zaradi odličnega okusa je primeren za vso družino.
Prehransko dopolnilo v prahu, pakiranje 100g

Količina
Kategorije: , ,
  • 100% naravno
  • Brez dodanega sladkorja
  • Brez glutena
  • Brez laktoze
  • Vegansko

Camu camu (Mycaria dubia), majhen sadež iz amazonskega deževnega gozda v Peruju, vsebuje kar 20 odstotkov vitamina C, kar je več kot katerakoli druga človeku poznana rastlina. (Za primerjavo: limona ga vsebuje tridesetkrat manj.)

Vitamin C krepi imunski sistem, prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, ščiti celice pred oksidativnim stresom, prispeva k izdelovanju kolagena in izboljšuje absorpcijo železa.

Camu camu pa ne odlikujejo samo visoke vrednosti vitamina C, temveč je ta sadež izjemno bogat še z drugimi antioksidanti, aminokislinami, bioflavonoidi ter raličnimi vitamini in minerali, zato je odličen vir hranilnih snovi, ki so pomembne za človeški organizem.

Camu camu znamke Natural Earth vsebuje izključno v divjini nabrane, naravno posušene in v prah zmlete sadeže camu camu. Ti rastejo v težko dostopnih poplavnih območjih perujskega deževnega pragozda in v nasprotju z umetno gojenimi sadeži ohranijo količine in razmerja naravnih snovi.


PREHRANSKO DOPOLNILO CAMU CAMU

Sestavine: V divjini nabrani in naravno sušeni sadeži camu camu v prahu brez dodatkov.

Poreklo: Peru.

Priporočena dnevna količina: Pol čajne žličke (2g) camu camu v prahu zmešajte s tekočino po lastni izbiri.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Camu Camu Premium v prahu znamke Natural Earth

Teža130 g